Paahdettua suippokaalia

Oletko jo kokeillut uunissa paahdettua suippokaalia? Jos et, tämä resepti on sinulle!

4 annosta | 30 minuuttia

Ainesosat

1 keskikoinen Suippokaali
1 Sitruuna
1/2 ruukkua Timjamia
2 rkl Becel Original Juoksevaa
2 rkl Tuoretta basilikaa pilkottuna
2 rkl Tuoretta persiljaa pilkottuna
1 rkl Kuivattua rosmariinia
1 tl Suolaa

Valmistusohje

  1. Lämmitä uuni 225 °C-asteeseen.
  2. Leikkaa suippokaali neljään osaan
  3. Raasta sitruunankuori ja purista mehu.
  4. Sekoita Becel Original Juokseva, sitruunan mehu, basilika, persilja, rosmariini ja suola kulhossa. Pyörittele kaali seoksessa.
  5. Laita kaali uunivuokaan ja ripottele sitruunan kuori ja timjaminoksat kaalin päälle.
  6. Paista uunissa 10 minuuttia, sekoita ja paista vielä toiset 10 minuuttia.

Tarjoa lisukkeena esimerkiksi kanalle, kalalle tai kasviproteiinille.