Kananrintaa ja artisokkaa

Tässä on pääruoka, joka antaa oikean ravintolan tunnelman!

Paista kananfileet Becel avokadoöljy juoksevalla ja saat kanalle täydellisen paistopinnan!

4 annosta | 30 minuuttia

Ainesosat

4 rkl Becel Avokadoöljy juoksevaa
4 Nahatonta kananrintafileetä
1 Kukkakaali
2 rkl kapriksia
1 prk artisokkaa vedessä
1 avokado
1 sitruunan mehu
2 rkl persiljaa
suolaa
pippuria

Valmistusohje

  1. Lämmitä pannu ja lisää 2rkl Becel juoksevaa Avokadoöljyllä.
  2. Mausta kananrintafileet suolalla ja pippurilla.
  3. Paista kanafileitä pannulla muutaman minuutin ajan molemmin puolin niin, että fileet ovat kypsiä. Siirrä sivuun.
  4. Lisää pannulle toiset 2rkl Becel juoksevaa avokadoöljyllä. Lisää artisokat, kaprikset ja pilkottu kukkakaali. Paista kypsäksi.
  5. Lisää viimeisenä pilkottu avokado, persilja ja puristettu sitruunamehu. Tarjoile heti!