Bataattilohkot ja avokadodippi

Herkuttele bataattilohkoilla ja avokadodipillä vaikkapa illanvietossa!

4 annosta

Ainesosat

Bataattilohkot
3-4kpl Bataatteja
2 rkl Becel juoksevaa Avokadoöljyllä
1 tl Hienonnettua korianteria
1 tl chilijauhetta
1 tl Suolaa
Avokadodippi
200 g Crème fraiche
2 Avokadoa
1 tl Paprikajauhetta
1 Limen mehu
1 tl Suolaa
1 rkl Hienonnettua korianteria tai persiljaa

Valmistusohje

Bataattilohkot

  1. Lämmitä uuni 200°C asteeseen
  2. Laita pilkotut bataattilohkot kulhoon, lisää Becel juokseva Avokadoöljyllä sekä mausteet
  3. Levitä bataattilohkot leivinpaperin päälle uunipellille
  4. Paista 200°C asteessa noin 12 minuuttia käänetele bataattilohkot ja paista vielä toiset 12minuuttia tai kunnes bataattilohkot ovat kullanruskeiksi

Avokadodippi

  1. Kuori avokadot ja poista niistä kivet
  2. Sekoita crème fraiche, avokadot, paprikajauhe ja limen mehu tasaiseksi sauvasekoittimella
  3. Mausta suolalla.
  4. Laita dippi kulhoon ja koristele tuoreilla yrteillä.