Tiina Raivikko

Ikä: 57

Asuinpaikka: Helsinki

Ammatti:

Kolesteroliarvo ennen

5.9

Kolesteroliarvo jälkeen

4.8
Tiina Raivikko:

Tiina

57, Helsinki

"Voin suositella täysin näitä tuotteita, kuten olen jo sukulaisilleni tehnyt."


Tiina työskentelee Ilmatieteen laitoksella. Tiina toimii vapaa-ajallaan luonto-oppaana, jonka johdosta hän kävelee maastossa paljon. Tämän lisäksi hän on aloittanut käymään ryhmäliikuntatunneilla, esimerkiksi joogassa ja venyttelemässä. Hän nautti ohjelman aikana jogurttijuoman aamuisin ja leivän päällä levitettä.

Kolmen viikon haaste

"Vuonna 2010 pudotin painoa yli 40 kiloa ja samalla laski lievästi koholla ollut kolesteroliarvoni. Valitettavasti arvot olivat nyt taas nousseet. Tavoitteeni jaksolle oli saada kolesteroliarvot alas ja aloitella taas painonpudotusta. Tuntuu uskomattoman hienolta, että näin lyhyessä ajassa sain pudotettua näin paljon kolesteroliarvoa. Aion jatkaa tuotteiden käyttöä ehdottomasti."

Ravinto ja elämäntavat

"Asenteeni rasvoja kohtaan on muuttunut. Uskon myös entistä vahvemmin, että minut on tarkoitettu kasvissyöjäksi. En kuitenkaan halua luopua maitotuotteista ja juhlissa nautittavista juustoista. Liikuntaa en jakson aikana onnistunut lisäämään, mutta tämä johtuikin jalkavaivoista. Jatkossa aion liikkua samalla tavalla kuin aiemminkin."

Vinkkini muille korkean kolesterolin kanssa kamppaileville

"Jogurttijuoman ottaminen osaksi aamupalaa sujuu oikein hyvin."

Tiina Raivikko

57,Helsinki

Näin he ovat onnistuneet alentamaan kolesterolia

Tilaa ilmainen Becel pro.activ infopaketti!

Tilaa tästä