Anne  Laatunen

Ikä: 51

Asuinpaikka: Espoo

Ammatti:

Kolesteroliarvo ennen

6.9

Kolesteroliarvo jälkeen

4.9
Anne  Laatunen:

Anne

51, Espoo

”Tieto omasta kolesteroliarvosta motivoi käyttämään tuotteita ja alentamaan arvoja!”


Anne työskentelee lähihoitajana terveysasemalla, joten monet kolesteroliin liittyvät asiat olivat jo ennestään tuttuja. Hän harrastaa aktiivisesti erilaisia ryhmäliikuntamuotoja kuntosalilla sekä kävelee työmatkat päivittäin. Jogurttijuoma aamuisin meni ihan huomaamatta.

Kolmen viikon haaste


”Kiinnostuin mahdollisuudesta osallistua. Olikin järkytys kun arvoni olivat nousseet syksystä niin rajusti. Karkittoman kuukauden pitäminen osui sopivasti myös samalle jaksolle. Tuntuu hyvältä, että sain kolesteroliarvoja pudotettua ja oloni on muutenkin kevyempi, mikä johtuu varmaan suklaan ja karkin syönnin lopettamisesta.”


Ravinto ja elämäntavat


”Olen jättänyt sipsit ja karkit pois ruokavaliosta ja korvannut ne omenilla ja banaaneilla. Olen myös tutkinut tarkemmin tuoteselosteita. Olen jakanut ravintotietoa myös kanssaihmisille. Lapsillakin sipsit vaihtuivat kuivattuihin hedelmiin ja pähkinöihin.”


Vinkkini muille korkean kolesterolin kanssa kamppaileville


”Käyttäkää Becel pro.activ -tuotteita, välttäkää kovia rasvoja ja liikkukaa. Sokerin, suolan ja valkoisen jauhojen käyttöön kannattaa kiinnittää huomiota. Kolmen viikon karkkilakko tekee myös hyvää. Muistakaa juoda myös vettä.”

Anne  Laatunen

51,Espoo

Näin he ovat onnistuneet alentamaan kolesterolia

Tilaa ilmainen Becel pro.activ infopaketti!

Tilaa tästä